keskiviikko 15. elokuuta 2012

Viikkotreenit

Helena veti meidän viikkotreenit tällä kertaa. Harjoituksia oli kaksi, ensimmäinen oli paljon haatavampi kuin jälkimmäinen, mutta siinä joutui sitten juoksemaan ja kunnolla. :) (Laitan kuvan esille kun saan sen äitin koneelta.)

Putki-puomierottelu toimi ihan hyvin, aluksi hieman arpomista sen kanssa, mutta luulen, että se menee ylivilkkauden piikkiin. Voisihan sitäkin tietysit harjoitella lisää, että olisi ihan varma. Puomi oli tänään Sissin superlempparieste! Se valui sinnen joka välissä, vaikka en sitä siellä erityisesti palkkaillutkaan. Muutenkin oli taas hallinnan kanssa pieniä ongelmia, mutta onneksi harjoitus oli lyhyt ja pääsi koiraa palkkaamaan useasti. Pituudelta koiran vieminen kepeille oli sille haastavaa. Sissi meni melkein joka kerta puomille, vaikka kuinka sitä ohjasin. Yksittäisenä esteenä saatiin koira ohjattua oikeaan suuntaa ja täten kerrottua, että tehdään sitä, mitä minö haluan! :) Pakkovalssilla sai koiran menemään kepeille tosi kivasti, myös sitten loppurata sujui hyvin.

Kakkosharjoitus meni vauhdikkaasti. Sissi oli tosi reipas ja liikkui hyvin ja irtosi hienosti. Viimeinen putki piti ohjata huolella. Itse sössin siinä ja ohjasin huonosti, jolloin koira taisi mennä yllätysyllätys puomille. :D Tarkalla ohjauksella, jossa liike vie eteenpäin koira meni ihan oikeaan putkeen.

Oli hirmu mukavaa treenata tänään Sissin kanssa. Se teki töitä reippaasti eikä saanut mitään superhepuleita. Kuunteli mun ohjauksia aika hyvin ja kuitenkin irtosi tosi kivasti. Myös Ruuti pääsi hieman tottistelemaan kentällä. Se oli paikallaanmakuussa sillä välin kun kannettiin esteitä sisälle. Se oli hyvä. Seuraamisessa vieläkin liikaa virtaa, tahtoo edistää paljon. Käännökset oli hyvät. Jäävät liikkeet oli hyvät ja luoksetulosta maahan lipui taas aika pitkälle. Täytyy ottaa siinä kunnon kuuri takapalkalla, että pysäytys (oli se sitten maahan tai seisomaan) olisi napakka ja nopea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti